30 Kasım 2023 Perşembe

Rüyada tünel görmek, Rüyada karanlık tünel içinde yürüdüğünü görmek,

 Rüyada karanlık tünel içinde yürüdüğünü görmek, akıbeti bilinmeyen işlere atılmaya delâlet eder. Eğer tünelin sonunda ışık ve ziya varsa, bu rüya, selamet ve kurtuluşa ermeye delalet eder. Rüyada tünel gibi karanlık bir yerden geçmek, sonu belli olmayan bir maceraya atılmaktır. Rüyada tünelden çıkmak ise bütün sıkıntılarınızdan kurtulacağınız demektir. Rüyada tünel görmek; üzüntülü günlerin biteceğine ve huzura kavuşacağınıza işarettir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen tünel, büyük işlere, anlaşma yapmaya, iyi amellere alamettir. Rüyada tünel hastalıktan hastalıktan ve güzel bir akıbete işarettir. Bazı tabirciler tünel aydınlığa işarettir demişlerdir. Tünel içinden trenle geçmek, üzüntülü ve tasalı geçen günlerin sona ereceğine, feraha ve huzura kavuşacağına işarettir. Rüyada tünel çare, ışık, huzurdur.

Rüyada yeraltı tüneli görmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, sevinç duyulacak bir haber alınacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına alamet etmektedir. Rüyanın manasına göre baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına alamettir.

Rüyada yeraltı tüneli görmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, alınteri dökerek helal para kazanacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işaret ettiği söylenir.

Rüya yorumu kitabına göre uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, hayatının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, eşiyle bahtiyar olacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatması için çok etkili olacağına inandığı hamleler yapacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada yeraltı tüneli görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, uzmanlığı dışındaki bir iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine işaret ettiğine inanılır. Rüya tabir edenlere göre yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde isteklerinin gerçekleşeceğine, arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına yorumlanır. 










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder